Allan Kent Jørgensen

Mentor

Jeg er 55 år gammel og har en søn på 34 og datter på 31 og ikke mindst to børnebørn på henholdsvis 2 og 5 år og til september bliver vi velsignet med et 3. barnebarn. Vi er for ca. et år siden, flyttet ind i vores nybyggede hus i Rødovre bare 100 m fra min datter og 2 børnebørn, så vi på denne måde kan være endnu mere sammen som familie.

Indtil fornyelig har jeg arbejdet som direktør i et konsulenthus med fokus på procesforbedringer og uddannelse indenfor for projekt og porteføljestyring. I slutningen af 2019 konkluderede jeg, at det var tid til at prøve nye udfordringer og sagde derfor mit job op og er nu i gang med at finde drømmejobbet – en super spændende proces som jeg nyder og værdsætter.

Som person er jeg stærkt funderet i følgende helt fundamentale værdier:

Troværdighed

Åbenhed

Ordentlighed

Det betyder også, at mennesker, relationer og ikke mindst netværk, altid har betydet utrolig meget for mig i mine private, såvel som erhvervsmæssige gøremål.

Jeg har i flere år arbejdet som frivillig i en cafe og i en ungdomsklub i København NV og forsøger generelt at give en hjælpende hånd hvor der er behov og hvor det et muligt.

I stort set alle mine jobs som leder har jeg med stor glæde arbejdet sammen med mange unge mennesker og er fascineret over, hvordan vi lidt ældre kan lære utroligt meget fra de yngre og tilsvarende kan vi ældre også dele ud af vores erfaring til glæde for de yngre og tilsammen er vi bare så meget stærkere.

Jeg tror endvidere det er helt essentielt at vi som mennesker – ung som gammel – mødes i ”øjenhøjde” og med gensidig respekt – vi behøver ikke at være enige om alt, men det er helt essentielt at vi agerer respektfuldt i alt hvad vi gør.

Er du ung og har du lyst til – eller behov – for at få lidt sparring om de mange udfordringer vi som mennesker alle møder på vores vej, så står jeg hellere end gerne til rådighed.

Jeg ser frem til at hilse på dig.

mailto:akj@gadespejlene.dk