Anne-Dorte Rabia Anthony

Mentor

Jeg husker fra dengang, at jeg var ung, hvor svært livet kan være at navigere i. Hvem er man og hvad skal man? Det er store spørgsmål, som man stiller sig selv som ung. Man vil gerne ses og høres og sidst men ikke mindst også tros på, så man kan vokse til at blive den bedste udgave af sig selv. Der er mange muligheder og der er mange faldgrupper.

Da jeg selv var ung var jeg igennem et meget langt og alvorligt sygdomsforløb, så jeg har selv prøvet at være i modgang som ung. En ting jeg lærte dengang var, at uanset hvor man står i livet, er det muligt at komme et andet sted hen. Livet er op og ned – sådan er det i øvrigt uanset alder

Jeg tror på unge mennesker, fordi de er fremtiden og håbet for et bedre liv og en bedre verden for os alle. Det vil være mig en stor ære at støtte et ungt menneske i sin udvikling og hjælpe med at finde vej.

I tidernes morgen blev jeg uddannet som markedsøkonom, men har gennem mit arbejdsliv fået en del erfaring indenfor HR, som også er mit arbejdsområde i dag, hvor jeg er HR Manager i en virksomhed. I en virksomhed synes jeg, at det er det tætteste jeg kunne komme på at gøre noget for andre, og det betyder rigtig meget for mig at kunne være til gavn på denne måde. Både i arbejdet men også privat.

Jeg er 46 år og mor til en pige på 18 år og bosiddende i Frederikssund. Jeg interesserer mig for personlig udvikling, kunst og kultur og er også aktiv fysisk, hvor jeg bl.a. dyrker yoga.

Jeg glæder mig til at møde dig og høre mere om dig.

aa@gadespejlene.dk

42 33 36 35