Brian Birkedal Andersen

Mentor

50 år, bor i Kastrup og har 2 skønne døtre på 18 og 20

Kender du følelsen af at vandre i ring, de samme skuffelser, de samme systemer, alt virker til tider uoverskueligt?

For dig som ung, kan du trække på min motivation og energi som udspringer af erfaringer og veje jeg selv har gået.

Du vil opdage muligheder som du måske ikke selv har fået øje på, da jeg ser de store linjer og hjælper dig til indblik i hvad der støjer.

Du bliver mødt med ro og i øjenhøjde, samt følelsen af både at blive set og hørt.

Jeg bruger min erfaring fra mit arbejde med andre unge, til at hjælpe dig med at stille skarpt. 

Din historie og de udfordringer du kommer med, er jeg nysgerrig efter, og jeg lytter med min faglige baggrund som master uddannet i coaching med speciale i personlighedstyper, samt mange års livserfaring.

Har du brug for luft er naturen mit kontor. Her kan du tilbringe timer med mig i dit mentor forløb, for på den måde at skabe balance og overblik i din til tider måske udfordrende tilværelse som ung i dag.

Du vil få redskaber og metoder til at kunne takle den hverdag som er din, og naturligvis i dit tempo.

Du inviteres til et forløb i ”skovens dybe stille ro”, der hvor friheden findes og mulighederne blomstre.

Skal jeg være din nye mentor?

mailto:bba@gadespejlene.dk