Erik Krolmark

Mentor

Jeg er 44 år gammel og bor i Søborg og har 2 børn på 12 og 14.

Jeg har arbejdet knap 20 år med salg i it branchen og har de senere år arbejdet med nogle af de største virksomheder i Danmark. Gennem dette arbejde har jeg opnået stor erfaring med problemløsning samt at kommunikere med mennesker på alle mulige niveauer og jeg har en indre drivkraft i at hjælpe andre mennesker med at komme et bedre sted hen. Personlig udvikling, menneskets tankegang og hvordan vi kan blive vores egen værste fjende er noget, jeg har selv haft inde på livet og hvis jeg kan hjælpe bare et andet menneske til at tænke anderledes, så er jeg glad.

Jeg er tidligere landsholdsspiller i australsk fodbold, har været klubtræner med 2 danmarksmesterskaber til følge. I dag dyrker jeg undervandsjagt, cykler og vandrer. Gik bla 225 km i Skotland i maj 2017 og det er på ture som dette, at jeg lærer endnu mere om mig selv og får plads til at tænke over livet. Er også ungdomstræner for min søns fodboldhold i Gladsaxe Hero og jeg elsker at arbejde med drengene og se deres rivende udvikling. Ikke kun selv fodboldspillet, men også den mentale del. Man kan virkelig træne sin egen måde at tænke på.

Gadespejlene meldte jeg mig til, da jeg godt kan lide at have med unge mennesker at gøre. Jeg ved fra min egne børn, at tiden ændrer sig hele tiden og der er meget, man skal forholde sig til. Der kan opstå situationer, som river tæppet væk under fødderne på en og det kan være svært at se en vej ud. Jeg kender det også fra mig selv og har oplevet dødsfald i nærmeste familie, at blive fyret samt ulykkelig kærlighed. Grundene til at man kommer på afveje kan være mange, men det vigtigeste er, hvordan man rejser sig igen og kommer videre og tilbage på sporet – gerne styrket.

Hvis du har brug for at tale med en, der ikke dømmer dig, ikke har nogen fordomme og bare møder dig, der hvor du er lige nu, så er jeg klar til at lytte til dig, komme med råd og vejledning eller give dig et skub i den rigtige retning.

ek@gadespejlene.dk

31 31 07 08