Finn Serup Jensen

Mentor – Formand

Jeg er 60 år, bosiddende i Allerød sammen med min kone, som jeg har været gift med i mere end 30 år.

Vi har to voksne drenge. Professionelt er jeg journalistisk uddannet og arbejder i dag i et ministerium efter mere end 25 år med tilsvarende kommunikationsopgaver i private virksomheder, de fleste år med ledelsesansvar. For et par år siden tog jeg en kort coach-uddannelse (practioner).

Min interesse for at arbejde med og for unge begyndte, da jeg som 19-årig første gang kastede mig ud i ledergerningen i en idrætsforening. Mange års erfaring fra foreningslivet og erfaringen fra mine egne drenges opvækst er noget at det, jeg kan byde ind med i mentoropgaven for et ungt menneske, der har behov.

Mennesker er vidt forskellige, og ikke mindst i den periode af livet, hvor man for alvor udvikles, formes og forsøger at finde en retning i livet, kan man i perioder have brug for hjælpende hånd og et lyttende medmenneske.

fsj@gadespejlene.dk

72 37 82 89