Geert J. Hansen

Mentor

Som mentor i Gadespejlende håber jeg, at jeg kan hjælpe unge mennesker videre i livet. Jeg har selv været heldig, at være på rette sted på rette tidspunkt. Det gælder desværre ikke alle.

De seneste 2 år har jeg arbejdet som lærervikar på skoler i Roskilde og Høje Tåstrup. Her forsøger jeg at arbejde inkluderende og møde de unge i øjenhøjde.

En uddannelse indenfor international transport og logistik førte mig for mange år siden ud i den store verden. Her har jeg boet i flere år, arbejdet og rejst i mere end 25 år. Jeg har været så heldig at møde mange spændende kulturer og mange forskellige mennesker. Derudover har jeg arbejdet i en årrække i et stort it-firma med indkøbs- og logistikopgaver.

Med denne ballast i rygsækken håber jeg, at jeg kan hjælpe unge udsatte til en bedre hverdag.

Jeg bor i Roskilde, er gift og har to piger på 20 og 23 år. I min fritid løber jeg og kører på mountainbike.

gh@gadespejlene.dk

22 80 48 04