Heidi Gellert

Mentor

Jeg er midt i livet, bor i København og har ingen børn, men er tæt på mine niecer og nevøer som nu er halv voksne (16 og 20). Jeg er vokset op med to brødre i en familie, der ikke altid var lige meget i balance. Jeg er i dag tæt på min far, men mistede min mor for 14 år siden meget pludseligt til kræft, den var hård at sluge.

Min historie har mange små og store veje, som har givet mig mange meget forskellige oplevelser her i livet. Bl.a har jeg boet en kort periode i Grækenland og en meget længere periode i USA. Jeg har haft penge og været fattig som en kirkerotte :-) Her hjælper det hvis man ved, hvordan man kan balancere et budget ;-) I dag arbejder jeg som Hormonterapeut og laver musik, når jeg har tiden til det. Men mit arbejdsliv har budt på lidt af hvert. Dels har jeg bevæget mig i det kreative og dels i det mere etaplerede, som menig mand på gulvet og som leder af store events med 100 mennesker jeg skulle styrer for at få det hele til at klappe.

Alt dette har medført møder med mange forskellige mennesker, i mange forskellige kulturer og samfundslag. Og det jeg synes har været spændende i alt, hvad jeg har lavet, er at møde mennesker, høre deres historier og enten lærer noget eller genkende noget.

Hvad jeg helt sikkert ved er, at vi alle har både fantastisk dejlige og mindre lykkelige historier at fortælle. Vi kommer videre med det vi har og så lærer vi undervejs, nye måder at se og klare livet på. Mange ting kan vi klare selv, men mange ting bliver nemmere, når vi rækker ud efter hjælp. Det sidste er noget jeg selv har skulle lære :-)

Jeg er med i Gadespejlene, fordi jeg gerne vil være den der kan rækkes ud til. Den yngre version af mig, kunne godt selv have brugt en voksen, der kunne lytte på mine præmisser. En der gad at give sin tid og hjælpe med det jeg havde svært ved, det jeg var i tvivl om. En der bare var i stand til at være til stede med mig og accepterer mig som den jeg var.

Så det er det jeg er her for, at gi’ det til dig.

hg@gadespejlene.dk