Heine Hedengran

Mentor – Næstformand

Jeg hedder Heine og er født og opvokset i Brøndby.

I dag er jeg gift og bor sammen med Mai-Britt i Skibby. Vi har til sammen tre børn, hvor de to stadig bor hjemme.

Jeg arbejder til dagligt i Forsvaret, men har haft flere job sideløbende, da jeg godt kan lide at være arrangerede og i gang.

I mit fritidsliv kan jeg godt lide at ombygge huse og er medlem i en skydeklub. Derud over kan jeg godt lide at spille PlayStation, som jeg stadig synes er hyggeligt.

Igennem mit liv har jeg arbejdet sammen med unge på mange forskellige måder. Jeg synes at jeg har en god forståelse for mange af de udfordringer som jeg tænker, at alle vil opleve på et tidspunkt i deres liv.

Jeg værdsætter at have muligheden for at arbejde som frivillig, og ser det ikke som et job, men som en mulighed for at gøre en forskel.

Jeg har læst en NLP og en Master i NLP. Derud over har jeg en del andre uddannelser, da jeg godt kan lide at lære om nye emner. Jeg har selv haft en virksomhed, og startet den fra bunden, hvilket også har givet mig mange oplevelser og erfaringer.

Jeg vil gene være mentor for dig, som vil noget med dit liv på den ene eller anden måde, men bare ikke er kommet videre endnu. Jeg har ingen pligt eller interesse i at fortælle om vores samtaler eller møder. Hvilket jeg tænker at vigtigt, for at kunne opbygge en god og tryg relation til hinanden.

heh@gadespejlene.dk

29 62 91 90