Kenneth Paaske-Møller

Mentor

Jeg er 48, fraskilt og far til 3 dejlige piger på henholdsvis 12, 16 & 24 år, hvoraf de 2 “små” som bor og er hos mig hver anden uge.

Til daglig arbejder jeg som teamleder hos en mellemstor dansk engros virksomhed.

At være mentor hos gadespejlene er en kærkommen mulighed for mig, til at bidrage med ressourcer til mennesker der har det svært i livet. I det meste af mit liv har mit menneskesyn handlet om at alle mennesker er særlige og at vi alle har et dybfølt ønske om at høre til og være en del af et fællesskab. Uanset om fællesskabet er familie, klassekammerater, fodboldholdet eller bare kammerater, ønsker vi at blive accepteret og elsket.

Når mennesker, og særligt børn og unge kommer i ubalance, skyldes det som reglen en sund reaktion på noget usundt, der opleves eller er oplevet.

Og her kan vi gøre en stor forskel hos den enkelte, hvis vi møder hinanden med rummelighed og åbenhed.

kpm@gadespejlene.dk

20 40 60 26