Sten Grønning

Mentor

Jeg er en mand på 48 år bosiddende på Østerbro i København, en by som jeg holder utroligt meget af.

Jeg er dog ikke københavner af oprindelse, men tilflytter fra Kolding i 1998, og ja, dermed jyde. Jeg er fraskilt og far til 2 dejlige tøser på 16 og 20, som jeg elsker overalt på jorden.

Som person er jeg glad, åben og udadvendt. Jeg tror på det bedste i alle mennesker, og gør en dyd ud af ikke at dømme mennesker på forhånd, men at møde alle med et åbent sind. Når jeg har fri, så holder jeg af at være sammen med familie og venner, ligesom fysisk aktivitet (løb) er en vigtig del af mit liv.

Derudover holder jeg af fodbold, dog mest det med at kigge på at andre gør det, og jeg har fast plads i Parken siden 2002.

Når jeg ikke har fri, så er jeg en del af den danske It-branche, hvor jeg arbejder med salg, hvilket jeg har gjort siden 1996. En branche som jeg holder meget af og som giver mig en masse spændende udfordringer.

En sætning som jeg hylder er: “Allways be yourself, unless you can be Batman, then always be Batman”, en sætning som måske kan fremkalde et smil, men også en sætning som for mig betyder, at man skal huske sig selv, og være tro mod sig selv, uanset hvad livet byder en, og ikke forsøge, at være en anden og den som andre synes at man skal være.

Jeg ser frem til at møde dig!

sg@gadespejlene.dk