Bettina van Niekerk

Mentor

Jeg er 57 år gammel, har 2 voksne børn, som er videre i deres liv, så nu er der blevet luft til at træde til som frivillig hos Gadespejlene.

Jeg er god til at lytte og har en positiv indstilling til tingene – det sætter jeg højt. Jeg mener, det er vigtigt som menneske at være rummelig, lytte til andre, respektere deres meninger og hvor andre er i livet lige nu.

Så med udgangspunkt i mit eget liv og de oplevelser jeg har været igennem for at nå dertil, hvor jeg er i dag, så er rygsækken med livserfaringer fyldt op med ting, som jeg gerne deler ud af. Derfor er valgt på at være mentor i Gadespejlene også en måde at kunne være der for et ungt menneske på deres betingelser og behov, hvor frivillighed og tavshedspligt er et vigtigt parameter.

Fritiden går med at dyrke yoga, løbeture, biografklub Danmark, teateroplevelser m.m.

mailto:bn@gadespejlene.dk

22 71 40 04