Brian Norup

Mentor

Jeg er 48 år og bor i Ølstykke med min kone og 2 teenagedrenge.

Jeg er oprindeligt fra Jylland, men har boet på Sjælland siden jeg blev færdig med gymnasiet.

Til dagligt snakker jeg med mange mennesker i mit arbejde som konsulent. Jeg er god til at lytte og sætte mig ind andres situation.
Som person er jeg glad, åben og udadvendt og jeg tror på det bedste i alle mennesker og vil derfor møde dig med åbent sind.

Jeg har arbejdet som mentor siden 2020 og har tidligere også været frivillig Natteravn, hvor jeg mødte de unge mennesker i nattelivet.
Jeg ved, at ikke alle unge mennesker har samme vilkår og nogle gange kan livet være svært. Det er heller ikke alle unge som passer ind i de firkanter, som os voksne har sat op. Har man oveni en psykisk lidelse, kan livet til tider virke uoverskueligt. Jeg kan være med til at nedbryde udfordringerne i mindre bidder og give dig det overblik, du kan have behov for, når det hele bliver for indviklet.

Min fornemste opgave som mentor er at lytte og være med til at støtte dig i de mål, du har, uanset om behovet er der over en kortere eller længere periode. Jeg tilbyder fortrolighed og samtaler om alt det, der fylder hos dig.

Jeg ser frem til at møde dig.

bn@gadespejlene.dk

22 12 00 00