Camilla Skallerup

Mentor

Jeg er 48 år og bor i Hillerød med min teenagedatter, Mia.

Til dagligt arbejder jeg inden for IT og i min fritid spiller jeg en del Padel og til tider lidt golf. I de varmere måneder bruger jeg også gerne en del tid på vandet, enten i kajak eller min lille speedbåd. Desuden elsker jeg at tage på ture ud i naturen hvor jeg nyder roen og bare være i de smukke naturlige omgivelser – og i denne forbindelse gerne overnatte i mit tagtelt.

Jeg har valgt at blive mentor fordi jeg de senere år har opdaget at jeg har rigtig god dialog med unge mennesker. Jeg er både lyttende og fordomsfri, og vil meget gerne støtte ungdommen da alt for mange går rundt og har det svært.

Alle fortjener et godt liv, men det er ikke altid nemt at finde hoved og hale i hvad der er vigtigst for netop dig. Jeg mener at en åben dialog og muligheden for at få vendt dine tanker og følelser med en anden, kan hjælpe dig med at få mere klarhed.

Jeg er så heldig at negative tanker ikke får lov at bestemme i mit liv. Det på trods af at jeg selv har oplevet modgang i mit liv. Det er nemlig muligt at vende noget skidt til godt, og det vil jeg godt hjælpe dig med. Så lad mig høre hvad du tumler med – stort som småt.

Alt hvad vi taler om, er fortroligt mellem os, og vores samtaler er til for dig – og for at støtte og hjælpe dig.

Glæder mig til at møde dig.

23 33 76 37