Kira Toft Schmidt

Mentor

Jeg er 55 år og bor i Roskilde med min mand og 2 sønner på 18 og 21 år.

Hvorfor er jeg frivillig i Gadespejlene?
Fordi der er så mange unge der mangler et netværk eller en tillidsfuld person, de kan kontakte til de større og mindre ting i livet. Og udfordringerne i disse tider er bestemt ikke blevet færre – især for de unge.

Dér tror og håber jeg på at jeg kan gøre en forskel for dig.

Jeg arbejder lige nu i det private erhvervsliv indenfor dagligvaresektoren – men har tidligere gennem mit arbejde i Roskilde hos Ungeteam,
Ungdomsskolen og diverse frivilligt arbejde i sportsforeninger hen over 10-15 år, fået en dyb indsigt i og respekt for de forskellige ting og udfordringer mange har med sig i bagagen og hvordan det påvirker en hele livet. Men også hvordan en enkelt person kan være med til at vende tingene for én.

Det har jeg selv prøvet nogle gange – at få vendt op og ned på det hele og for en periode få den håndsrækning der var brug for. Ofte fra uventet kant.
I 2011 mistede jeg min mand og børnene deres far. Mit liv har siden været dedikeret til, at de skulle få et godt og velfungerende liv igen. Og det har de.

Derfor vil jeg nu gerne bruge mit overskud til at hjælpe andre unge, der måtte stå med udfordringer af forskellig art i livet.

kts@gadespejlene.dk

25 73 19 88