Mette Schneider

Mentor

Jeg er 47 år. Jeg er uddannet sygeplejerske og har de sidste 20 år arbejdet udenfor hospitalsvæsnet i pharma industrien. Jeg bor på Christianshavn, jeg er gift og har to børn på henholdsvis 22 og 19 år. Jeg kommer oprindeligt fra vestjylland og flyttede til sjælland som 20 årig.

Min fritid bruger jeg på mange forskellige ting. Jeg er meget glad for at være sammen med min familie og venner – og får også dyrket noget motion – primært i form af løb.

Jeg er som person nysgerrig, opsøgende og udadvendt og kan lide at fordybe mig i gode snakke om alt muligt. Jeg tog for 10 år siden en coach uddannelse, som har været med til at give mig nogle andre perspektiver både på mig selv og min omverden i forhold til at kunne få øje på og anvende vores nogle gange skjulte ressourcer. Det kan fx være at få handlet på noget af det, vi inderst inde går og drømmer om, men har svært ved at føre ud i livet.

Jeg har fornylig taget en Master uddannelse inden for organisations-pyskologi. Jeg har en stor interesse for mennesker, og hvad det er, der gør os til dem vi er.

Mine livsværdier er flere, men alle ender op med, at frihed står som det bærende element for mig.

At finde muligheder for at gøre det vi brænder mest for, og finde den vej der passer bedst for lige netop dig eller mig.

mes@gadespejlene.dk