Shpresa Ljatifi Pedersen

Mentor – Næstformand

Jeg er gift og er mor til 3 dejlige børn og sammen bor vi i Vallensbæk. Jeg er fysisk aktiv og elsker fodbold, løb og sejlads.

Som person er jeg af natur nysgerrig og hjælpsom og har i mange år brugt meget af min fritid på at lære nye mennesker at kende og hjælpe dem med udvikling. Jeg har især arbejdet med unge som fodboldtræner og har været Mentor for unge under uddannelse eller på arbejde.

Jeg tror på det bedste i alle mennesker og det er præcis det jeg er god til at finde frem og bygge op omkring, nå jeg hjælper og coacher andre.

Min opgave er at støtte dig og skabe en tillidsfuld relation mellem os, hvor du kan føle dig tryg, udvikle dig og finde modet til at tro på dig selv.

Nå vi mødes er jeg der 100 % for at støtte dig og møder dig der, hvor du er. Vi taler om det, du har brug for. Jeg lytter og går ind i samtalen med hjertet og hovedet. Jeg vil bidrage med min livserfaring og støtte dig til at få din situationen til at se lidt lysere ud, selvom den måske virker uoverskuelig.

Mødet mellem os er frivilligt og 100% fortroligt.

Jeg glæder mig til at mødes med dig!

31 50 46 32