Ralph Brown

Mentor – Kasserer

Arbejder til daglig med mange forskellige mennesker og kulturer i Danmark og udlandet og er vant til at møde alle mennesker og forskellige kulturer i øjenhøjde.

Jeg bruger min baggrund som coach i det daglige, hvor min hverdag ofte byder på udfordringer og forhindringer som skal tackles.

Jeg er rolig af natur med et godt overblik og er meget lyttende og uformel som person og med et glimt i øjet. Min job og livserfaring samt coaching og NLP arbejde  af unge i forskellige aldre samt lidt ældre har været så positivt givende, at jeg gerne vil fortsætte med dette arbejde som frivillig mentor i Gadespejlene for at kunne tilbyde støtte og sparring for unge.

Jeg har selv haft en svær opvækst igennem de unge år, hvor jeg meget tidligt selv måtte tage ansvar, og kæmpe for de ting jeg gerne ville nå. Jeg kom i mål selvom det til tider var hårdt med den modgang som man ind i mellem møder i livet. Og jeg oplevede hvor positivt det var, at have en voksen at støtte sig til og diskutere de udfordringer jeg tumlede med som ung.

Så har du lyst til at få en mentor som lytter til dig og dine udfordringer og som ind imellem også skubber lidt til dig for at hjælpe dig lidt videre,  så er du velkommen til at kontakte mig.

rb@gadespejlene.dk

20 96 99 66