Charlotte Drue

Mentor – Formand

Jeg er 50 år, (ny)gift for 3. gang og mor til 2 sønner på 14 og 21.

Jeg er oprindeligt fra Fyn – men er nu bosiddende i Lyngerup, Jægerspris.

I det daglige snakker jeg med rigtig mange mennesker – både på arbejdet og også med mine mange frivillige kasketter. Jeg har en kæmpe kærlighed og svaghed for mennesker. For mig er mit hjerte den vigtigste arbejdskraft og samarbejdspartner i alt, hvad jeg laver. Jeg er rigtig god til at lytte og hjælpe folk i den rigtige retning. Jeg har selv haft nogle turbulente år med fysisk og psykisk vold. Den viden bruger jeg som baggrund for, at hjælpe andre mennesker i samme situation. Min lillebror døde i en trafikulykke i 2002 og her oprettede jeg et forum for søskende der har mistet søskende. Jeg lader aldrig stå til – men springer ud i skøre ting – tager nogle chancer, så må det briste eller bære.

Jeg er god til, at møde andre på deres boldbane. Jeg er åben og dømmer aldrig, ved at der altid ligger en historie bagved. Jeg har lokalt arbejdet med julehjælp siden 2019 og generel hjælp til lokale udsatte familier siden 2010 og møder derigennem nogle fantastiske mennesker, som blot har været udsat for ”livet”…….og livet kan ofte være en hård mundfuld. Ofte er der psykiske diagnoser såsom angst og adhd og meget andet. Men blot det, at bruge 5 minutter på at lytte – kan nogen gange gøre en kæmpe forskel!

Som mentor vil jeg støtte dig i dine mål og drømme og være din skulder – i det omfang du behøver det og i den tid du har behov for det.

….og jeg er klar – klar til at lytte til dig!

cd@gadespejlene.dk

60 93 32 94