Jan G. Werenfeldt

Mentor

Jeg er 56 år og bor i Solrød Strand med min kone June.

Jeg har 2 voksne børn Josefine på 22 og Andreas på 26, som begge bor i København.

Jeg arbejder til dagligt indenfor salg af IT.

Jeg har valgt at blive mentor for, at bruge mine erfaringer fra mit eget liv til gavn for et ungt menneske, som måske ikke har et netværk at støtte sig til.

Jeg har tidligere været mentor igennem Foreningen Nydansker, hvor jeg hjalp tilrejsende med at komme ind på det danske arbejdsmarked og jeg er desuden med i foreningen Glad igen, hvor vi via vores arbejde på Roskilde Festival, hjælper grønlandske børn her og i Grønland.

Jeg håber igennem dette arbejde at kunne hjælpe dig med de udfordringer du møder i din hverdag, ved at lytte og forstå. Vi arbejder sammen så du kan nå dine drømme ved egen hjælp.

Glæder mig til at møde dig.

mailto:jw@gadespejlene.dk

20 25 01 08