Jan G. Werenfeldt

Mentor

Jeg er 60 år og bor på Amager med min kone June.

Jeg har 2 voksne børn Josefine og Andreas, som begge bor i København.

Jeg arbejder til dagligt indenfor salg af IT.

Jeg har valgt at blive mentor for, at bruge mine erfaringer fra mit eget liv til gavn for et ungt menneske, som måske ikke har et netværk at støtte sig til, ellers som har brug for at tale med en, som ikke er en del af den nærmeste bekendtskabskreds.

Jeg har tidligere været mentor igennem Foreningen Nydansker, hvor jeg hjalp tilrejsende med at komme ind på det danske arbejdsmarked og hjælpe dem med at forstå hvordan man lever i Danmark.

Jeg håber igennem at være Mentor i Gadespejlene, at kunne hjælpe dig med de udfordringer du møder i din hverdag, ved at lytte til din udfordringer og forstå hvordan du ønsker at takle dem. Vi arbejder sammen så du kan nå dine drømme ved egen hjælp.

Glæder mig til at møde dig.

mailto:jw@gadespejlene.dk

20 25 01 08