Katharina Lund-Tonnesen

Mentor

Jeg er 65 år, bor på Frederiksberg og har to døtre på henholdsvis 37 og 30 år samt to skønne børnebørn.

Jeg har en psykologisk baggrund og har arbejdet som underviser og specialpædagogiskstøtte på et erhvervsakademi i mange år, og jeg trives med at hjælpe unge med at opdage og udvikle deres potentiale. Mit udgangspunkt er, at alle har ret til at føle sig set, hørt og værdsat.

Som specialpædagogiskstøtte har jeg arbejdet med kognitiv-, følelsesmæssig- og social støtte, og jeg vil møde dig i det, du har behov for at tale om og få hjælp til.

Mit menneskesyn er anerkendende, og jeg vil elsker at tale med dig om dine ønsker, drømme og håb for fremtiden. Jeg vil gøre, hvad jeg kan for at fremme din oplevelse af tryghed, mestring, håb og handlekraft, og mit fokus er altid på, at det er muligt at skabe nye identitetsfortællinger og handlemuligheder.

Jeg er som person livsglad og nyder musik, bøger, nærvær og samvær med andre mennesker, og jeg vil glæde mig til at tale med dig om, hvad du interesserer dig for.

21 65 13 22