Louise Refnov

Mentor

Jeg er 49 år og har to sønner på 17 og 19 år.

Alle mennesker har ret til at blive hjulpet til at finde deres vej her i livet og jeg er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for en, der vil lytte, hjælpe og støtte dig.

Jeg har en baggrund som lærer, konsulent og leder i folkeskoleverdenen og det har givet mig et bredt indblik i de behov, der kan være for støtte, hvis man på den ene eller anden måde møder modstand her i livet. Jeg er vant til at arbejde på tværs af socialforvaltning, jobcentre, børne- og ungeforvaltninger og kan I det hele taget finde grundigt rundt i junglen af forvaltninger.

Jeg har bred viden indenfor autisme, ADHD, tourette og hvad det kan betyde af udfordringer og belastningsreaktioner for et ungt menneske.

I dag er jeg leder af et kollegium for universitetsstuderende, så I det hele taget er og har det meste af mit voksne liv været centreret omkring børn, unge og uddannelse og i det, at hjælpe andre mennesker godt på vej ud i samfundet.

Jeg lytter meget gerne til dig, og sparrer med dig om det, du har brug for vi taler om.
Jeg er også i den grad klar på bare at tale om musik, kunst, film, kreative sysler og træning. Alt sammen noget der fylder godt op i mit liv.

28 68 10 99