Sesilie Husted

Mentor

“What you see is what you get” – and then some…

Jeg er easy going med en god energi. Jeg er god til at lytte, strukturere og omsætte tanker og idéer til handling.

Jeg tror på mødet i øjenhøjde og dynamikken i relationen, hvor jeg som din mentor håber, at kunne bruge netop denne tilgang til at hjælpe dig videre fra præcis der hvor du befinder dig lige nu. Jeg har mødt livet forfra og bagfra på godt og ondt og ved derfor hvor krævende det kan være, at finde den nødvendige energi, livsmod og viljestyrke der skal til for at komme videre med små såvel som store ting i livet – og det er SÅ fantastisk når det lykkes. Målet for mig som din mentor er, at jeg kan hjælpe dig med at finde nøglen til lige præcis din energi og succes.

Foruden mit arbejde i IT branchen hvor jeg arbejder med salg har jeg også undervist og arbejdet med coaching. Jeg har været engageret i en masse frivilligt arbejde – herunder som mentor for immigranter.

Jeg er et positivt menneske med et stort overskud og altid et smil på læben. Jeg bor på Østerbro hvor jeg nyder livet og alt det skønne København har at byde på. Jeg er 47 år og har en søn på 23 år.

Jeg har en regel for mit liv som har bragt mange glæder – hvert år skal jeg prøve noget nyt – noget hænger ved og bliver en interesse – andet prøves og bliver ved det. I år er det vinterbadning jeg har kastet mig over – og det er en skøn og befriende aktivitet. Næste år har jeg et ønske om at prøve kræfter med italiensk.

Jeg glæder mig til at møde dig – og er sikker på, at vi begge kan bringe gode ting til hinandens hverdag.