Mor til ung mentee

Hej Gadespejlene... Jeg vil bare lige komme med en tilbagemelding ... Jeg kontaktede jer jo for noget tid siden ang en mentor til min søn og det fik han. Nu er han ikke den der slynger om sig med ord, så jeg tillader mig at takke…

Anette Gadeberg

Det var interessen for unge mennesker og deres trivsel, der fik mig til at blive mentor i Gadespejlet, det giver mig værdi at hjælpe andre og jeg vil gerne være med til at gøre en forskel ved at stille min person til rådighed for et eller flere unge mennesker.

Gadespejlene

I 2012 vandt Gadespejlene årets Kriminalpræventive Pris for sit forebyggende arbejde mod ungdomskriminalitet. Prisen blev overrakt af Justitsminister Morten Bødsgaard, med en check på kr. 50.000,- der ubeskåret er gået til arbejdet med…

Patricia, 20 år

Min mentor er den objektive person der lytter til mig og hvad jeg har at sige, han skriver ikke noget ned og alt der bliver sagt forbliver mellem ham og mig, han snakker ikke med mine forældre eller nogle andre, han er den lyttende og rådgivende person som altid er der, når jeg har brug for det, uanset tid og sted. Hvis det brænder helt på er han kun et opkald væk.
Læs mere...

Charlotte Bergstrøm

Det optager mig meget at unge mennesker skal udnytte deres optimale muligheder for at få det liv, de ønsker sig. Det føler jeg at jeg kan bidrage til som mentor i Gadespejlene.