Therese Aahøj

Mentor

Jeg er 31 år og bor i København, men er oprindeligt fra Midtsjælland.

At spørge om hjælp kan ofte være svært og sårbart, og det kræver derfor et enormt mod at tage det første skridt og række ud. Det er her, jeg som mentor oplever at kunne være bindeleddet fra at bede om hjælpen og til at finde den retning, der for dig er det rigtige.

Jeg håber, at jeg, som din mentor, kan være med til at være en stabil og fast støtte, som du kan have brug for hvis hverdagen og livet vakler, og det hele pludseligt kan virke overvældende og uoverskuelig.

Som person er jeg meget rolig. Det at lytte og bringe ro ind i en relation, er et vigtigt omdrejningspunkt for mig. Jeg ønsker, at vi sammen får skabt et rum og et helle, hvor du oplever tryghed til at kunne være, den du er, og hvor vi sammen skaber forandring med udgangspunkt i dine ønsker og drømme for din fremtid.

I min fritid kan jeg godt lide at male og tegne og har det seneste år startet en ny hobby med at fotografere natur og gadeliv og efterfølgende redigere billederne. Derudover spiller jeg lidt klaver og har altid holdt af at synge. Jeg kan også lide at løbe, mest for den meditative effekt det giver mig og ikke så meget det fysiske.

Fang mig, så tager vi den et skridt ad gangen.